Blog ars poetica

2000 óta dolgozunk Victum színekben vállalkozások, kormányzati programok fejlesztésén, trénerként, tanácsadóként. Magam ugyanakkor 1993-ban kezdtem tréningezni, és a lassan húszéves tapasztalataimat szeretném közreadni, megosztani, néha akár provokatív módon, azt tapasztalva, hogy sokak hasonlóan gondolkodnak, hasonlókat látnak a tréningiparban.

Kollégáim, jelenlegi és volt üzleti partnereim is jelezték, hogy ha valóban sallangmentesen lehet beszélni erről a területről, akkor szívesen csatlakoznak a bloghoz. Ez tehát nem szakmai kérdéseket tárgyaló írásfolyam lesz - ilyenből nagyon sok színvonalas kezdeményezés ismert, portálok, szakmai fórumok,- hanem saját élményből táplálkozó, rákérdező, akár megkérdőjelező, helyenként jelenségeket elismerő aktuális agymenések.

Örülök, ha egyetért velünk, és örülök, ha mást gondol. A lényeg, hogy beszéljünk a tréningiparról, egy olyan iparágról, ahol egyaránt megtalálható a tisztességes, átgondolt fejlesztői hozzállás, a korrupció és a visszacsúsztatás, a felkészültség és a tájékozatlanság.

Simon Ildikó

A bejegyzés trackback címe:

https://victum.blog.hu/api/trackback/id/tr423302678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
victum.blog.hu