Mérnököt az áram, és a trénert?

Ismét a csapatépítést kell ekéznem. Tegnap elkezdtük szervezetfejlesztő munkánkat egy ipari szektorban tevékenykedő, piacvezető cégnél, és éppen az első interjúkat visszük kollégámmal, ahol műszaki, zömmel mérnök végzettségű kollégákat kérdezgetünk. Rákanyarodunk a folyamatban valahol nyáron tartandó csapatépítési képzésre, amikor is szinte kivétel nélkül minden interjúalanyunk megmerevedik kissé, az addig gördülékenyen folyó beszélgetés hangulatába beáll a nulla fok, és ilyen kérdések jönnek: de ugye nem kell majd hullahoppkarikázni, idétlen játékokat játszani?

Igyekszünk nyugtatgatni őket, hogy mi felnőttként kezeljük a csoporttagokat, természetesen nem lesznek megalázó gyakorlatok, mire egyikük nagyon frappánsan a levegőben hagyva a mondat végét, azt mondja: „mert ugye, a kontár mérnököt maximum megüti az áram, de a trénert, ugye…”

Ennél jobban én se tudnám feltenni a kérdést. Van rá válasz?

A bejegyzés trackback címe:

https://victum.blog.hu/api/trackback/id/tr814469837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
victum.blog.hu