Hasznos mobilozás?

pic2.jpg

A kártya az ördög bibliája- tartja a mondás. Akkor a mobiltelefon a második? Mert hatalmas függőséget okoz; főleg a gyerekek, fiatalok körében. Hogy reagáljunk erre szülőként, amikor valljuk be, mi is alig tudjuk letenni?

A Victum mindig is foglalkozott társadalmilag felelős témákkal, ezért lett partnere a Cromo Alapítványnak egy olyan projektben, amely egyedülálló: nem a mobilt akarja tiltani, hanem értelmes tartalmak, közösségi élmények, és érték-élményalapú tanulás felé terelgetni a srácokat.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a projektünk egy olyan célt szolgál, amely mindenkit érint, és meg is osztja a véleményeket. A projektben játékokat, sportnapokat, családi napokat szervezünk az alapítvánnyal közösen, amelynek bevétele az ő munkájukat segíti.

A prorjektről és eredményeiről bővebben itt: https://victum.hu/rolunk

A bejegyzés trackback címe:

https://victum.blog.hu/api/trackback/id/tr8614065985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
victum.blog.hu