Új évad, új tréningeszközök a tarsolyban

cocreation.jpgAthén, Berlin, Frankfurt, Terni, Firenze, Toulouse - csak, hogy néhányat említsünk azokból a helyszínekből, ahol mostanában trénerként tanulni, dolgozni jártunk. Az olyan eszközöket, mint World Café, Open Space, itthon már minden trénercég ismeri és használja. Mi megújítottuk a palettánkat; színesebb, érdekesebb, interaktívabb, és a célt tekintve értelmes és többcélú eszközöket mutatunk be, és tanítunk meg a cégek számára.

Nagyon várjuk a workshop sorozatot, amelyet szeptemberben indítunk, és ahol a Főkert Nonprofit Zrt és a Rossmann Magyarország lesz a partnerünk.

HR-esek, tréning koordinátorok, belső trénerek, értékesítők, ügyfélszolgálatosok és vezetők, szeretettel várunk benneteket.

Belső trénerképzésünkről itt tudtok olvasni: https://victum.hu/treningek/keszsegfejleszto-treningek/belso-trenerek-kepzese

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://victum.blog.hu/api/trackback/id/tr5014152643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
victum.blog.hu