Új év, fogadalmak

2012 a szolgáltatásnyújtás, a szolgáltatástudomány éve lesz a Victumnál, erről majd később bővebben írunk. Tavalyi tapasztalataink alapján megfogadtuk, hogy fejlesztjük a vizuális eszközeinket, hogy még kedvesebbek leszünk a telefonban, még precízebbek az adminisztrálásban, végre megújítjuk a honlapunkat (egy éve halogatjuk), lényegesen több időt töltünk magvas gondolataink papírra vetésével, jobban prezentáljuk az eredményeinket,. Igyekszünk nem idegeskedni olyan dolgok miatt, mint az ügyfél tetemes késedelmes fizetése, mert ez ma már kortünet, a hosszas halogatás a beadott anyagokra, aztán a holnapradeazonnal J

Egy biztos, az együttműködés és a megújulás még mindig segíti csillagunkat emelkedni, új területek, új emberek, új inspiráció, új módszerek, lapos szervezet, sőt ha eljutunk kondizni, akkor lapos has is lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://victum.blog.hu/api/trackback/id/tr44079838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
victum.blog.hu